Annons
Annons


Staycation @ Miss Clara Hotel


Min nya favorit hobby för 2018 får bli Staycation. För er som inte vet så är det att bo på hotel i sin egen hemstad och återupptäcka den på nytt igen. Ni som följer på instagram såg ju att jag tog in på Miss Clara hotel på Sveavägen i fredags efter jobbet. Vi hade barnvakt och passade på me liten egentid med tillhörande utekväll. Miss Clara är verkligen en av mina favoriter. Det är minimalistiskt och skandinaviskt inrett med en touch av det franska. Hotellrummen är magiska med högt i tak och stora fönster ut mot storstadspulsen på Sveavägen. Badrummen är magiska med stor inglasad dusch samt badkar. Eftersom jag inte har badkar hemma så passade jag självklart på.

Annons

Untitled

 


Untitled
En av de viktigaste på min checklista när jag är på Staycation är självklart frukosten. Det är superviktigt att allting finns där även om jag inte vill ha allt. Men en fet frukostbuffé erbjuds på Miss Clara, jag bokstavligen rullade därifrån i lördags och efter en utekväll så passade det perfekt med pannkakor, prinskorvar och äggröra.

Är du på besök i Sthlm så kan jag verkligen tipsa att bo här eller äta middag i deras resturang, boka här.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar