Annons
Annons


Real fur or faux fur?


Hej finaste ni!

Nu är vintern och snön äntligen här. Jag blir som ett barn på julafton och vill bara dra fram pulkan och hitta första bästa backe när snön är framme. Så med tanke på att det ska bli plusgrader imorgon så är det bara att passa på ikväll då. Så efter jobbet har jag lovat Frank att vi ska hänga i pulka backen hela kvällen efter middagen.

Annons

Med vinter kommer det svåra klädvalen. Man ska vara vattentät typ, varm men så vill man också vara snygg. Lika svårt varje år tycker jag. Pälsjacka är alltid en favorit hos mig och jag föredrar den faktiskt fejk. Jag äger flera äkta pälsar som jag ärvt av vänners mor- eller farföräldrar. Jag skulle väl aldrig få för mig att gå och köpa en ny äkta päls men om man ärvt är det ok tycker jag. Annars består min pälssamling mest utav faux fur. Jag har faktiskt beställt en ny rosa fluffig dom jag ska ha i vinter. Längtar tills den kommer.

Här nere har jag samlat några favoriter i faux fur som du kan inspireras utav och klicka hem passa på nu när det är black week och black friday.

Faux Furs
(Klicka för direktlänk till produkterna)

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar