Annons
Annons


Pink Parade!


Jag är verkligen en sucker för rosa som ni kanske märker i perioder här. Jag vill helst bara gå i rosa just nu, eller egentligen så älskar jag väl alla pastelfärger. Så när jag hittade dessa rosa byxor på H&M idag så kunde jag inte motstå dom. Jag har tröttnat lite på jeans som go to byxa för en stund och vill bara gå i färgglada kostymbyxor typ. Köpte även ett par riktigt coola oversized svarta kostymbyxor som kommer komplettera min garderob riktigt bra. Just nu är jag på jakt efter oversized kavajer i härliga färger. Min hjärna är typ redan inne i sommar mood. Men Kavaj kommer jag försöka hitta second hand.

Annons

Ikväll ska jag inviga min rosa kalasbyxa med premiär av fotoutställningen av Chen Man på fotografiska. Är riktigt taggad på denna utställning faktiskt och vi har fixat barnvakt så vi kan gå både jag och Jacob. Precis vad vi behöver faktiskt. Vi toppar av vårt barnfria dygn med en hotelnatt på miss Clara hotel också. Allt kan tydligen hända när man bestämt sig för att separera.

Mer inspiration till decembers festligheter kommer komma upp här på bloggen på söndag så håll utkik. Nu ska jag julkalas med jobbet så vi hörs imorgon.

Tshirt – Gina Tricot, byxor – H&M trend, solglasögon – H&M, örhängen – Jane Koenig, sneakers – Nike air Max 97

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar