Annons
Annons


Navy Stripes


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

lindex_chrystelle_0249
lindex_chrystelle_0260
lindex_chrystelle_0258
lindex_chrystelle_0269

lindex_chrystelle_0246

striped dress – here (reklamlänk via Apprl) , sunnies – simillar here (reklamlänk via Apprl) , sneakers – here,  beret – here (reklamlänk via Apprl) , tights – here (reklamlänk via Apprl) .

Förra veckan var jag hos Lindex på deras showroom för att spanna på lite vår plagg. åt först en jätte god frukost och satt och pratade och sen tittade vi på kläder.

Annons

Maria som jobbar i showroomet vet alltid hur hon ska ta hand om en. När jag fyllde 30 så fick jag den här fina randiga klänningen från tjejerna på Lindex men har inte hunnit använda den så mycket. Så mjuk och skön är den och jag älskar volangerna i ärmsluten.

Hej kompisar hur mår ni? Har påsken och långhelgen varit snäll mot er? Jag har bara umgåtts med familjen och ätit alldeles för mycket påskgodis. Agnes min vännina var förbi oss med sina två sötnosar och det var i samband med det som jag började känna mig trött och orkeslös. Dagen efter vaknade ag upp med lite lätt feber och dödsont i halsen. Woho säsongens 4:e influensa var ett faktum. I söndags så checkade hela familjen in på Berns hotel för ett avkopplande dygn. Hela min familjen var över på söndagkvällen för påskmiddag på Berns. Men mer om denna staycation får ni se snart i ett separat inlägg. Måste också visa alla fina bilder från moroccanoil eventet på steam hotel. Coming up!

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar