Annons
Annons


Giambattista Valli FW17


Untitled

Giambattista Valli visade precis en utav mina favorit kollektioner för hösten under Paris Fashion week. Så cool och punkig men otroligt feminin kollektion. Som ni redan vet så tjatar jag inte nog om att våga gå utanför ramarna och korsa olika stilar med varandra. Här är ett jätte bra exempel på när sporten möter finrummet. En succé om du frågar mig. tänk att ett par vanliga Nike träningstights kunde väcka så mycket ha begär (måste gräva fram mina)  korsetten har verkligen gjort comeback och jag kan verkligen uppskatta hur de har stylat till det här med klänningar och utanpå en kappa (måste testa det). 10 av 10 klackar får denna kollektion av mig.

Annons

Untitled
Untitled
Untitled

Photo by Vouge.fr

Follow me on Bloglovin and Instagram

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar