Annons
Annons


For love, lemons & PMS


untitled-2893.jpg
untitled-2859.jpg
untitled-2835.jpg
untitled-2872.jpg
untitled-2875.jpg
untitled-2854.jpg
untitled-2867.jpg

Jag har upptäckt ett nytt klädmärke som jag måste dela med er för hur fin är inte den här klänningen? Sexig fast ändå gullig beroende på vad man har till. Den kommer från märket for love and lemons som har massa fina plagg perfekta för fest och vardag.

Annons

annars då mina vänner? Hade ni en fin morsdag i söndags? Jag hängde med mina pojkar ute på våran innegård tillsammans med kvarterets andra mammor. Fick frukost på sängen av maken och en hortensia blomma på eftermiddagen. Så mysigt!

Just nu lider jag utav grov PMS. Jag har sovit dåligt då Nixon sovit så oroligt i natt. Kl 04 tyckte han att vi skulle upp och leka. Så när jag landade i min kontorsstol i morse efter dagislämningen så bröt jag bara ihop. grät på min fina kollegas axel och bestämde tillsammans med henne att jag skulle vara hemma idag. Kraschade i soffan när jag kom hem och fick några timmars sömn iallafall. Vad gör ni när ni har PMS? Jag tror ju inte på psykofarmaka och andra mediciner för den delen. Jag tror mer på olika naturläkemedel och att kroppen med olika verktyg kan läka sig själv.

Jag kastade ut det här med att jag lider utav PMS på facebook varpå en kvinna tipsade mig om receptbelagda antideppressiva tabletter. Tydligen så är det många kvinnor som äter det i samband med PMS och menstruation. Jag tycker det känns riktigt tråkigt att det är det man ger kvinnor, att man inte istället tipsar om någonting som inte kommer skada din kropp i längden och som har massa eventuella biverkningar. Självklart så upplever vi alla PMS olika så det är ju upp till var och en hur man vill hantera det men att ge antidepressiva känns så himla extremt för mig. Det måste finnas andra metoder att tillämpa?

Min kollega vars axel jag fick gråta lite på tipsade mig om D-vitamin. Tydligen så har vi kvinnor brist på det vilket kan skapa hormonstörningar vilket i sin tur ger utslag som PMS. Hon rådde mig att ta 3 tabletter om dagen i en månad och se om jag märkte skillnad. Hon tyckte att det hade tagit bort all PMS och även minskat menssmärtor hos henne. Så nu ska jag köra på det här och se om det funkar. Vore drömmen att bli av med PMS. Har någon utav er några bra naturliga tips så dela gärna med er i komentarsfältet tillsammans kanske vi iallafall an hjälpa och stöta varandra.

 

Dress – for love & lemons, socks – H&M, jeans jacket – vintage, heels – Steve Madden, sunnies – aliexpress, basket – old one, smile pendant – Göran Kling.

Photo Sara Che, edit by me & Sara Che

9 kommentarer | Translate


Annons



Laddar