Annons
Annons


One size fits allchantelle_chrystelle


chantelle_chrystelle

God morgon tjejer! Hur har er helg varit? Jag hade ett magiskt slut på veckan och helg även om det vart stressigt att skicka in alla jobb i tid i fredags men det gick ju den här gången också. Steam Hotel med maken var underbart, båttur i skärgården med familjen var super mysig så nu är jag redo för en ny vecaka med nya äventyr.

Annons

I samarbete med Chantelle

Tjejer nu ska jag vara riktigt ärlig och berätta om mina underklädesvanor. Japp du läste rätt! Jag gillar inte obekväma underkläder så när jag ska inhandla nytt så har jag vissa krav. Ett utav dom kraven är att det knappt ska kännas som att jag har någonting på mig, så helst ska de vara så tunna som möjligt. Jag gilar inte heller fula kanter som syns igenom jeansen så man får fyra skinkor istället för 2. Jag försöker att hålla det rätt enkelt och bära sånt som är luftigt. Det är så viktigt att huden i underlivet andas och mår bra. När jag går och tränar är det samma sak, jag vill ha trosor som funkar bra med trännings tights.

chantelle_chrystelle

Chantelle har nyligen lanserat nya underkläder som är one size fit all. Uderkläderna är tillverkad i ett extra mjukt och elastiskt tyg som gör det möjligt att en storlek ska passa alla. Trosorna är helt sömlösa och är skurna i en universalstorlek för att kunna passa kvinnor med alla olika kroppstyper.

Jag använder BH väldigt sällan men det kan vara skönt med ett extra stöd ibland och då är den här ultra tunna toppen perfekt för mig. Du hittar mer från Chantelles nya fina kollektion här.

I samarbete med Chantelle

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar