Annons
Annons


Are you a smelly one?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_8945

Philosophy, Saint Laurent, Givenchy, Philosophy

Jag trodde verkligen inte att parfym  var min grej, bär det rätt sällan och har egentligen inte något jätte intresse för det. Men så tittade jag ändå i mitt förråd av parfymer och hittade massa härliga dofter och gemensamma nämnare. Min mamma bar mycket parfym när jag var yngre och har alltid älskat olika dofter, hon samlade verkligen och hade jäkligt dyr smak hehe. Någonting som jag märkt att jag ärvt från henne är ”pudriga” dofter. Dofter som luktar som en ny öppnad puderdosa. Jag vet inte hur annars jag ska förklara det, men nästan alla mina parfymer går åt det hållet. Mamma doftar så och det är en mysig, varm och bekant doft. Lite cheesy men så är det.

Annons

Två nya favoriter är de 2 på bilden från Philosophy som fått flytta in. Den gula föredrar jag till vardags och den rosa  som är lite tyngre kvällstid. Eau mademoiselle från Givenchy har vart med mig länge nu och är faktiskt en handplockad gåva från mamma.

Hur tänker du när du plockar nya dofter och har du någon favorit?

IMG_8947

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar