annonssamarbete med swiss clinic

Skin renewal & Face Dry Mask


I samarbete med Swiss Clinic
UntitledNi vet ju hur mycket jag älskar bra skönhetsprodukter speciellt de som är lite lyxigare för hyn hehe. Så gissa om jag vart taggad när ett av mina favorit märken Swiss Clinic kontaktade mig och undrade om jag ville testa och utvärdera deras nylanserade ansiktsmask? Det är alltså den här nya torra ansiktsmasken som ska ge extra fukt och glow, det behövs ju nu i vintermörkret.

Untitled

Micro skinroller, dry mask och serum.

Face dry mask treatment är en 9 dagars behandling med 3 masker (1 mask används 3 ggr) som har anti age effekt med 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i åtta timmar efter behandlingen. Förstår ni hur gött det här är för ansiktet? Måste säga att när jag läste om den här masken innan så var jag skeptisk just för att den är torr men vid närmare eftertanke så med den här masken behöver man inte tvätta bort de aktiva ämnena med vatten som har en uttorkande effekt. Allt stannar liksom kvar i huden, vilket ändå måste vara det bästa.

Jag har börjat ana lite fina linjer längst upp vid min panna och efter 9 dagars behandling med denna mask så är de typ inte alls lika synliga längre och jag känner mig mer glowig och återfuktad. Jag kommer definitivt använda mig av denna resten av vintern.

Ni har väl hört talas om dermapen nålbehandling som man gör på skönhetssalong? Någonting som jag blivit mer och mer nyfiken och intresserad utav på senare dar men kanske inte känt att jag är i super behov utav det för det kostar ändå en slant. Det är alltså en behandling där man går in med en likt stor penna med massa micronålar längst ut. Nålarna tränger ner i hela ansiktets hy. Behandlingen ska väcka och öka hudens produktion av kollagen genom att sätta igång läkningsprocessen i huden efter de små nålhålen. Nu producerar kroppen själv kollagen, men en konstant nedbrytning av proteinet sker samtidigt och med åldern minskar  även produktionen medan nedbrytningen däremot fortsätter i samma takt. Läskigt!!! Så jag frågade Swiss clinic om jag även fick testa deras hemma variant av dermapen. Vilket jag fick!

Untitled

Skin renewal anti aging kit är en skinroller med micronålar som man rullar på rengjord hy. Nålarna skapar mikroskopiska hål i huden vilket lurar huden att den blir skadad och på så sätt ökar på en kollagenproduktion i läkningsprocessen. För att maxa den här processen så matar vi huden med Swiss Clinics rejuvenating serum som är maxad med aktiva ämnen så som betaglukan, vitamin E och Hydroxyprolisilane C N. Tack vare skinrollerns penetrering i huden så kan huden ta upp 300% mer än vid en vanlig applicering av serum utan de små hålen. Behandlingen stimulerar huden inifrån och ut och lämnar en återfuktad spänstig och föryngrad finish som jag älskar. Alla mina andra produkter som jag använder tas också upp bättre tack vare skinrollern. Huden kan ju bli lite känslig och röd efter behandlingen så jag gör denna på kvällen innan jag går och lägger mig så på morgonen när jag vaknar lägger jag på mig  den torra ansiktsmasken innan sminket och är ready to go.

Untitled

Swiss clinic gör mycket bra produkter som känns tagna direkt ur en skönhetssalong fast till mycket billigare peng och det är nog det samt resultaten som gör att jag väljer många produkter från dom. Så jag vill tipsa er om deras pågående julkampanj där du kan få maskerna och skinroller kitet till ett mycket bättre pris. Handlar du för över 500 kr så dras det av hela 30% på din order och erbjudandet gäller tills den 17:e dec alltså nu på söndag, så himla sjyst såhär till jul när man vill unna sig lite lyx men man måste prioritera julklapparna. Eller som en bra julklapp till någon som behöver lite lyx i sin vardag. En trött mamma kanske eller en syster… Du hittar kitet här samt maskerna här. Berätta gärna i kommentarerna vad ni tycker om ni testat eller om du undrar något om de båda behandlingarna så ska jag svara så gött jag kan.

Untitled

Efter nålbehandlingen känns huden mjuk och riktigt återfuktad på djupet.

I samarbete med Swiss Clinic

Kommentera | Translate

Laddar