Annons
Annons


Bright colors


IMG_3478
IMG_3489
IMG_3481

Hej kompisar,

Hur mår ni? Hos mig är det full rulle som vanligt. Jag började ett nytt jobb i förra veckan så jag har vart helt utzoonad från alla mina sociala kanaler. Det var nästan 4 år sen jag började ett nytt jobb så det är lite ovant såklart. Men jag ska försöka finna lite mer tid för er här också för det här är ju också nytt.

Annons

I vanliga fall så är det mörka toner som går i mina tankar på höst och vinter men i år känner jag mig lite som en rebell och är mest sugen på starka färger. I min höst garderob just nu märker jag att jag samlat på mig alla regnbågensfärger. Mycket rosa, limegrönt, rött, lila gult och orange. Bästa är att blanda färger och mönster med varandra. Men nu är det dags att hitta en trevlig 30 års present till mig själv och jag hade tänkt investera lite mer och välja mellan en klocka och en Hermes väska. Har inte riktigt bestämt vad det blir ännu. Måste spara en hel del slantar först.

Hemma är det verkligen ständig tornado. Båda killarna är inne i en väldigt trotsig period och det känns som att de triggar varandra lite grann. Men så plötsligt kan det bli vindstilla och man hittar dom ihop krupna tillsammans i ett litet hörn kramandes, så gulligt. Det är dom stunderna som hjälper till att ta sig igenom tuffa perioder. Nixon övar sitt tal som bara den och man kan få honom att härma det mesta ord, han försöker verkligen.

Nu ska jag natta kidsen!

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar