Annons
Annons


WEEK 10


IMG_9278

Hej finingar!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit helt fullspäckad och galen. Jag började helgen med Zara Larsson konsert på Berns. Det var volkswagen garage sound som bjöd in till konserten. Wow vad imponerad jag är utav Zara hon är helt fantastik live. På lördagen så var jag med Sara på Kenrick Lamar konserten på globen. Vilken jäkla kung han är. Hans texter, hur han rappar och hans beats är alltid klockren så glad att få ha upplevt honom live. Han kör ju på way out west i sommar och hoppas kunna åka ner i år och då måste jag se honom igen. Var du också på någon av dessa konserter i helgen?

Annons

Men nu är det en ny vecka och dags att jobba. Jag har så mycket kul planerat i veckan så jag är riktigt taggad.
Här kommer de roligaste grejerna:

Tisdag har jag fitting för en visning jag ska gå på torsdag. Ni får veta mer om det snart.

Onsdag ska jag träffa alla mina fina bloggkollegor och äta middag på tako tillsammans. Ni har väl inte missat att Ida Warg har anslutit sig till vårt coola gäng. Du hittar hennes blogg här.

Torsdag ska jag gå visningen som jag nämnde ovan.

Fredag plåtar jag med bästa Sara. Vi plåtade jämt tillsammans förut och har alltid så kul tillsammans så det ser jag jätte mycket fram emot.

Ni följer väl mig på instagram också? Lägger upp så mycket annat där på instastories som inte riktigt passar här som ni inte får missa. Just nu ligger en spa sunday tutorial uppe som ni inte får missa.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar