Annons
Annons


Update


Hej finaste ni!

Hoppas allt är strålande med er. Jag måste säga att ni har varit ovanligt tysta sen bloggen flyttade hit till Baaam. Jag ser ju att ni är här men vad tycker ni? Saknar allafall att höra från er.

Annons

De två senaste veckorna har det varvats en hel del med sjukdomar asså. Både Nixon och Frank har turats om att vara sjuka och här senast var de båda sjuka. Så nu hoppas jag att de kan hålla sig friska så man får fortsätta jobba.

Jag hade möte med min assistent Clelia i förgår. Hon är verkligen fantastisk. Gör ett bra jobb och får mig alltid att skratta och slappna av. Men hon gav mig feedback på bloggen som fick mig att tänka efter. Jag har ju den 16 November bloggat i 11 år. Kan ni förstå det? Undra om någon av er följt med sen början? Allafall hon tyckte bloggen hade blivit lite sämre på senaste och jag kan verkligen hålla med. Jag har inte gett det den tid det förtjänar och prioriterat annat men nu har jag bestämt mig för att ta ett kraft tag och göra vissa förändringar. Så jag hoppas ni ska märka skillnad och hänger på. Jag tar upp det här med att blogga från mobilen igen så att jag kan uppdatera oftare.

Nu ska jag passa på att städa lite mesans pappanmär med barnen på sats. Så vi hörs senare ❤️

Hoddie – Cheap Monday, kjol – H&M, klackar – Zara, solglasögon – Alix, kappa – Totéme, handväska, Céline & scarf – another stories

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar