Annons
Annons


The Fashion week puffer


pufferjacket_chrystelle

Fashion week startade igång igår söndag och modecirkusen är officiellt igång. Men vad tusan har man på sig när det är de kallaste dagarna på året och du är ett modelejon och vill se snygg ut utan att dö av köldskador? För mig ärdet allafall att hålla sig varm som går först så jag har tagit fram ett inspirerande collage till er som visar att även långa täckade jackor kan vara snyggt.

Annons

Jag kommer styla min långa dunjacka till ett par stövlar med klack. Allt handlar om kontraster och att bugga med lager. Varför inte rocka en tunnare jacka under som en jeans jacka tex. Pinterest är bäst när det kommer till att hitta bra inspo så kolla även där. Min dagens outfit kommer upp här senare. Nu ska jag springa iväg och se Ida Sjöstedt.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar