Annons
Annons


The Byredo effect


IMG_8866
IMG_8879

Self love och self care har aldrig varit så populärt och aktuellt som det är just nu. Jag är så med på tåget och har gått och blivit en liten beauty junkie det senaste åren. Jag lever för att testa nya produkter för at se hur det funkar och jag ska försöka bli bättre på att dela min erfarenheter här. Jag är ingen beauty expert men jag är en hobby nörd så hojta om det skulle vara nåt som är lite oklart så får vi ta in proffsen.

Annons

När jag och Jacob hade vår staycation på miss Clara hotel sist så tog jag självklart med mig dessa Byredo produkter som låg i badrummet hem (för visst gör man det?). Så lyxigt att få först bo på ett sånt fint rum men att sen också få tvätta sig rent med lyxiga produkter adderar bara mer lyx till hela upplevelsen. Just doften Bal D’Afrique är en stor favorit hos mig och som jag älskar den.  Du hittar fler utav Byredos fina produkter här.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar