Annons
Annons


The art of layering the summer dress for winter


Tack alla fina som skickat kärlek och omtanke till mig och Jacob. Det betyder så mycket att så många hejar i bakgrunden.

Men det är verkligen sjukt att när vi väl tagit det här beslutet så vart vårt förhållande så himla bra. Alla ens spänningar släppte typ i och med det här beslutet. Men vi har ändå bestämt oss för att ta en paus ifrån varandra ett tag så får vi se hur det går med allt.

Annons

Så länge kan man ju unna sig fina kläder och låtsas att det är sommar som jag gjorde här i veckan. Den här gröna klänningen får mig att tänka på tant grön från Elsa Beskows saga. En av mina favorit böcker när jag var liten.

Tricket att bära sommarklänning på vintern är att jobba med lager. Jag älskar att bära jeans under klänning eller kjol, det är både snyggt och håller värmen istället för ett par tunna strumpbyxor. Under mina skira klänningar brukar jag bära långärmade merino ull eller cashmere tröjor. På så sätt slipper jag kompromissa med mina klänningar och årstiden. Ett annat tips är att slänga på en hoddie ovanför klänningen för att klä ner den. Styla med färgglada strumpbyxor och sneakers på fötterna. Annan idé är att slänga på en oversized kavaj till en skir klänning för att skapa lite kontrast. Vill du klä upp så satsa på klackar med färgglada strumpor (min favorit är glitterstrumpor) annars sneakers för en mer avslappnad look.

Klänning – Gina Tricot, byxor – gammalt fynd från Bangkok, pälsväst vintage, sneakers – adidas stan Smith

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar