Annons
Annons


Summer longings!


IMG_2720
IMG_2706
IMG_2724Hej kompisar, har ni saknat mig? Jag har verkligen saknat er men jag behövde verkligen en cyberdetox. Brukar ni detoxa från sociala medier ibland? kan vara nyttigt att tänka på det nu i såna här moderna tider när man ständigt är uppkopplad. Det är någonting som jag försöker tänka extra på detta år. Jag har sagt inga nyårslöften 2018 men att jag istället ska vara lite mer mindful. Tänka på mig själv, prioritera mig själv och försöka stressa mindre, umgås mer med familjen och må bra. Sanningen är att jag inte mått så bra sista månaderna 2017. December var jätte tung månad där jag vart tvungen att erkänna för mig själv och människor runt min närhet att jag inte mår så bra. Jag ska berätta mer för er om det och min psykiska ohälsa i ett separat inlägg för det är lite mycket att gå in på såhär första inlägget på året tycker jag.

Annons

Just nu drömmer jag om sommaren. Jag har lämnat som förslag till min make att hyra stuga på Gotland i sommar. Tror mina små pojkar skulle uppskatta det jätte mycket, att få vara ute i naturen i 3 veckor och bara vara, så får det bli helt enkelt.

Jag älskar också Stockholm på sommaren. Det finns så mycket här man kan göra. Åka till skärgården, hänga på Skansen eller bara hänga i innerstadskanterna. Bilderna är från Hornsbergsstrand och hamburger haket Lilys burger. Det ligger precis vid vattnet.

Sommaren 2017 favoduo solglasögon från Ace & Tate och bucketväska från Sandqvist. Älskar bucketväskan då jag får plats med allt i den: blöjor, nappar, kameran, smink osv. Livetsväska.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar