Annons
Annons


Style & Fashion: Short Flower Dress


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

bikbokxelsahosk_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
bikbokxelsahosk_chrystelle

 

Som ni kanske har märkt så älskar jag att fota under golden hour. Dt är precis när solen är på väg ner eller precis upp. Då står solen långt ner på horisonten och ger ett starkt varmt gult ljus. När jag inte lyckas fånga den timman så har jag ett filter som jag lägger på och försöker redigera bilderna för att de ska ge golsen hour sken. Jag älskar att fota och skapa bild storys likt ovan. Dessa bilder har jag min Jacob tagit med mina direktiv. Han är också kreativt lagd precis som jag och jätte duktig på att fota men vi har helt klart olika visioner. Jag vet ju hur jag vill ha mina bilder så ibland kan et bli lite svårt att mötas. Men vilket team work det vart här. Bilderna blev jätte fina ju.

Annons

I morse fick jag mess från mamma om att dom kommit fram till Canada. Hon, min syster och Frank åkte sent i onsdags kväll och har mellan landat i amsterdam och minnesota. Han är så modig min lilla grabb som är borta på resa för första gången utan mamma och pappa. Saknar honom redan massor men det här är en lärorik erfarenhet för honom. Han har desutom önskat att få bli bättre p engelska så den kommer han få öva massor nu. Han är borta i 17 dagar. Nixon är kvar hemma med oss och det är faktiskt lite avkopplande med bara ett barn ett par dagar så vi ska passa på att njuta och vila så mkt som möjligt.

Sommaren fortsätter att leverera och det är fortsamt varmt. Det kan vara svårt att klä sig snyggt när det är varmt. Ett måste för mig är tunna kläder. Så länge det är tunna och luftiga material så funkar det för mig. Den här klänningen är en till favorit från Elsa Hosk kollektion för bikbok och är gjord i tunn bomull. Väldigt flickig modell så jag har stylat den till en Jacobs kavajer och ett par sandaletter med klack. Är så inne på klackar just nu. Fyndade tre par sköna på mangos rea som jag varvar mellan just nu. Tricket för att palla klackar har jag vid 30 års ålder lärt mig är att inte gå för högt och att de ska vara suuuuper sköna annars får det vara tycker jag.

Det var många år sedan jag hade såhär korta kläningar på mig, mini klänningen är verkligen någonting som jag förknippar med 90 talet. Jag kommer ihåg att jag hade minikjolar ovanpå byxor som ett set. Och sånahär korta klockade klänningar var riktigt populärt. Mina sandaletter är också lite 90 tal, den minimalisktiska klacken är så fin till bara ben eller ankelkorta byxor. Här nere har jag som vanligt samlat lite alternativ för att återskapa min look. Min klänning finns fortfarande hos bikbok på rea desutom och du hittar direkt länk till den nedan.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar