Annons
Annons


Studio Fix with Mac Cosmetics


studio_fix_chrystelle

I fredags så var jag nere i Mac butikens vip rum på bibloteksgatan. Jag skulle få testa ut en foundation och få lägga en valfri sminkning. Grymma Lottie sminkde mig och delade med sig av bra tips att tänka på när ma sminkar sig. Jag är jätte dålig på att mixtra med färger när det kommer till ögonskugga s fick massa bra tips om det. Vill du ta del av alla hennes 13 tips så tycker jag du ska kolla in min story på instagram. Den kommer ligga under kategorin beauty om du går in på min profil och kollar bland mina höjdpunkter.

Annons

studio_fix_chrystelle

Jag slutade använda foundation i våras när jag upptäckte märket Idun. Dom har ett mineralpuder som gör under med min hud. Även min syster som är makeupartist sa att jag inte behövde någon foundation och att jag klarar mig bra med mineralpuder. Så jag har vart helt bortkopplad från foundation världen. Men jag har varit sugen på att testa någonting nytt för det är ändå bra at ha både och så man har valmöjligheten. Så jag hoppade ner i sminkstolen på MAC för att testa deras studio fix. Vi testade två olika toner och fastnade för den som du ser på produktbilden färgen heter NW50 som har en kaffe färg med neutral underton för mörk hy.

studio_fix_chrystelle

Den innehåller spf 15 och jag brukar bära spf 25-30 på min dagkräm så det är ju najs med extra skydd. Jag har även rätt fett hy speciellt i T zonen och denna ska alltså hålla glanset under kontroll. Jag gillar inte när foundations täcker så mycket och denna beroende på hur och med vad du applicerar så skall de ge medium till full täckning. Det absolut bästa är att den blir magisk på bild så alla kommande plåtningar kommer denna definitivt åka på.

Med mig hem fick jag också en kokosdoftande prep+ prime fix. Macs primers är så populära bland alla youtubers som sysslar med smin så jag har länge velat testa denna.

2018-03-19 09.28.11 4

Tack Mac cosmetics för att jag fick spendera min lunch timme hos er.

studio_fix_chrystelle

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar