Annons
Annons


Social Media Detox and 90’s sunglasses


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

asos_chrystelle
asos_chrystelle

Förra söndagen så gick minmobil sönder och jag gick på en ofrivillig social media detox. Shit vad man är beroende utav sin telefon. plötsligt hittar man ingenstans i stan för att man inte kan google mapsa sig runt. Man kan inte ringa nån och fråga om vägen. Man kan absolut inte komma försent til saker och ting för då är man körd. Så det har verkligen varit en tid för eftertanke. men måste erkänna att det är skönt att vara uppkopplad igen.

Annons

I förra veckan temade jag ihop med Madde som tagit dessa magiska porträtt på mig med min kamera. Jag fick ju en ny 5D mark II av Jacob i julklapp och vilket lyft asså. Det gör så mycket att ha bra utrustning speciellt eftersom jag älskar att fota och redigera. Vi plåtade lite olika look allafall som ni kommer få se här i bloggen. Det är så kul att fota med någon som också gör det man gör som ser saker lite lika om ni fattar. Aja ni kommer förstå när ni får se resten av bilderna hon tagit på mig.

Solglasögon är ju bästa accesoaren på sommar (läs alltid) och jag har ju ett par stycken (läs 100 par). Så tror ni inte jag är helt inne på solglasögon trenden med alla coola 90 tals modeller som jort comeback. Favorit modellen just nu är cateye modellen. Men dessa rosa från asos är så coola. Tyvärr är just dom slut men kolla här (reklamlänk via Apprl) för liknande och där finns även fler coola brishor.

Hörrni jag var ju på guldtuben i lördags med Madde, så kul och inspirerande måste jag säga. Wow vilka coola kreatörer som jobbar i min bransch. Gick därifrån otroligt inspirerad att kanske dra igång en egen youtube kanal. Vad tror ni om det? Skulle ni kolla? Vad skulle ni vilja se där som ni kanske saknar här? Självklart så skulle jag vilja involvera familjen mer då de inte syns så mkt här men det är just nu i ide fasen.

asos_chrystelle

Foto: Madelene Billman

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar