Annons
Annons


Skärtorsdag


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

indiska_chrystelle_0289
indiska_chrystelle_0293
indiska_chrystelle_0286
indiska_chrystelle_0295
indiska_chrystelle_0294

Tänk att påsken redan är här, ett steg närmare våren. Igår var det verkligen vårväder på dagen så jag passade på att lufta mna favorit vårskor. Rosa läder ballerinas med klack. Perfekta till alla typer av kortare byxor under våren och sommaren. Mina nya mönstrade byxor kommer från indiska (reklamlänk via Apprl)  och är alldeles perfekta. Jag har alltid älskat en klassisk byxa med högmidja och dragkedja i sidan precis som man hade på 50-60 talet.

Annons

Nu är ju påsken här och jag håller på att städa hemma idag. Imorgon kommer vänner till oss över med deras barn och vi ska påskbruncha och leta påskägg på gården. Så jag har lite att fixa med det. Annars så firar vi lite annorlunda i år. Vanligtvis så har vi en stor påskbrunch med Jacobs familj ute och en middag med min familj hemma hos oss. Men jag pallar inte svänga runt, städa fixa och dona så vi tar in på Berns hotel på söndag istället och har bokat bord för hela familjen där istället. Så mysigt med något annat i år. Det blir min första natt på berns vilket är lite lustigt med tanke på att jag jobbat där mycket för många år sedan. Ser verkligen fram emot det.

Har du några planer i påsk och hur firar du?

Nu ska jag fixa med det sista här hemma innan barnen stormar in, vi hörs snart!

Kavaj – sir (simillar here (reklamlänk via Apprl) ), top gina tricot (simillar here), pants – indiska (reklamlänk via Apprl) , heels – mango (simillar here (reklamlänk via Apprl) ), sunnies – lindex (simillar here (reklamlänk via Apprl) ), earrings – POW by Ida.

Follow me on Bloglovin and Instagram

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar