Annons
Annons


Separation


Hej finaste ni,

Jag önskar att jag kunde radera förra veckan ur livets existens. Allt som gick dåligt hände förra veckan. Jag och min man firar 10 år tillsammans nästa år. Han är min bästa vän, partner och pappan till mina söner.

Annons

Vi älskar verkligen varandra men ibland räcker inte kärleken till och man behöver kanske annat från varandra. De senaste året har kantats med alldeles för lite sömn vilket i sin tur ger griniga föräldrar och hyperaktiva barn. Så i förra veckan tog vi beslutet att flytta isär ett tag och köra varannan vecka med barnen. Självklart var det tungt att ta det här beslutet men ingen av oss vill att barnen ska växa upp i en miljö där pappa och mamma inte kommer överens med varandra. Vi gick i terapi i våras ett par gånger och det hjälpte verkligen men denna höst har vi inte tagit upp det igen och nu känns det lite som att det inte spelar någon roll längre. Vi är liksom beyond samtals biten. Just nu behöver vi vara ifrån varandra så att vi får sakna varandra och kanske kan hitta tillbaka till varandra igen och bli starkare av det här. Det är iallafall det som är vår förhoppning om det här beslutet för jag kan helt ärligt inte se mitt liv utan min andra hälft.

Annars så rullar det på bra i de andra fronterna. Barnen är så duktiga på förskolan och framförallt Frank som verkligen börjar bli stor nu. Äntligen har han även fått plats att göra sin neuropsykiatriska utredning i vår, vi har bara väntat i 2 år på detta. Jag har stora planer för bloggen inför det nya året som ni ska få ta del utav snart. Det kommer massa roliga samarbeten som jag kämpar på med just nu.  Tyvärr så sa min assistent upp sig mitt i all skit också förra veckan så nu är jag på jakt efter en ny person. Är du intresserad så kan du mejla till mig på [email protected] Jag vill gärna jobba med någon som är strukturerad och organiserad samt punktlig. Bra också om du inte är super intresserad utav mode utan mer lagd åt det tekniska. Är det du eller är det någon du känner så är det bara att hojta till i mejlen.

Nu tänker jag faktiskt lämna förra veckan bakom mig och blicka framåt, för det är väl det ända man kan göra i såna här tider va? 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar