Annons
Annons


Outdoors Yoga


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

pierrerobert_chrystelle

Hej finisar hur mår ni?

Jag mår strålande bra faktiskt, startade dagen med världens härligaste yoga pass utomhus på presskontakternas terass. Det var Pierre Robert som bjudit in oss att yoga i deras magiskt mjuka yoga kläder. Jag har yogat i dom tidigare och tycker det är mina bästa yoga kläder faktiskt. När det kommer till just yoga tränning så gillar inte jag när kläderna sitter åt för mycket och det är också viktigt att det är kläder som känns flexibla och mjuka, för mig uppfyller dessa plagg precis det.

Annons

Älskar att få vara ute och göra det jag älskar.

pierrerobert_chrystelle
pierrerobert_chrystelle

Vi körde en timmes hatha yoga. Det är en yoga form där man skapar balans i kroppens energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa samt utveckling. Ett hatha pass består utav reningsprocesser, olika kroppsställningar, andningskontroll, koncentrationsövningar, balansövningar samt en stor favorit i form av meditation.

Det jag personligen älskar med Yoga är att man alltid utvecklas och lär sig nytt. Jag har praktiserat i 7 år nu och jag lär mig hela tiden nytt och utvecklas hela tiden. Beroende på dagsformen är det olika jobbigt vilket gör att det alltid är lite utmannade. Jag började träna yoga under tiden jag var gravid med Frank för att sträcka ut mig då jag ofta kände mig stel. Det var i sin tur yogaandningen som också hjälpte mig under hela min förlossning då jag inte hade någon smärtstillande. Andningen tog mig igenom alla värkar. Efter förlossningen så blev yoga ännu viktigare för mig då jag behövde en träningsform som tillät mig att vara skadad, lyssna på min kropp och ta det i min egen takt. Så jag har mycket att tacka yogan för. Nu har jag praktiserat yoga i 7 år och jag är fortfarande lika taggad på det som jag var när jag började.

pierrerobert_chrystelle
pierrerobert_chrystelle
pierrerobert_chrystelle
Är du sugen på att börja så är mitt tips att testa på lite olika klasser tills du hittar din form/er som du gillar, sen är det bara att köra igång men utgå alltid från din egen dagsform och titta inte på din granne. Alla har en egen resa så ingen ide att jämföra sig med den brevid dig.

Här (reklamlänk via Apprl) här (reklamlänk via Apprl)  och här hittar du mina mjuka yogakläder.

pierrerobert_chrystelle
pierrerobert_chrystelle

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar