Annons
Annons


November Mood Board


c900x677

 

Välkommen november! Nu är kylan och början på den långa vintern här. Jag personligen älskar snö så jag ser verkligen fram emot fina krispiga snödagar ute i det fria.

Stilmässigt så är min smak inte så vinter anpassad. Jag är fortfarande inne på hela 90 tals stilen (den kommer nog ligga kvar länge) och kom på att jag måste gräva fram mina camobyxor som jag införskaffade förra vintern. Jag vill styla dom med en enkel svart cashmere tröja med rundad hals, ett par smala svarta solglasögon, guldringar i öronen och en oversized trenchcoat med fodrat färgglatt mönster inuti och mina dröm sneakers från Balenciaga som har den perfekta använda slitningen. Min andra halva vill också väldigt gärna vardags klä upp sig med röda spetsiga klackar, lackbyxor och den här hundtandsmönstrade paljettoppen. Jag vill mixa det sportiga med det minimalistiska och stilrena med starka 90-tals influenser.

Annons

Klicka på bilden för direktlänkar till produkterna i collaget.
English: 

Welcome November! Now the cold and the beginning of the long winter is officially here. I personally love snow so I really look forward to beautiful all white crispy snow days out in the open air with the kids.

But my fashion style taste is not so winter adapted. I’m still into the 90’s vibe (i will probably be for a long time) and I’ve got to dig  in closet to find my camo pants that I acquired last winter. I want to style them with a simple black crewneck cashmere sweater, a pair of slim black sunglasses,  big gold earrings, an oversized trenchcoat lined with colorful patterns inside and my dream sneakers from Balenciaga wich have the perfect wear and tear look and color. My other half would also like to everyday dress up with red pointed heels, laquer pants and this houndstooth sequins top. I want to mix the sporty with the minimal and classy with strong 90’s influences.

Follow me on Bloglovin and Instagram

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar