Annons
Annons


My kind of Calvins


IMG_9319
IMG_9312

IMG_9314

IMG_9317
”Systrarna Kardashian har ju såna här så då ska ju såklart du också ha det ‘älskling”. Någonting sånt sa han min man när jag öppnade paketet och hittade ett Calvin sett. Han är ju för rolig. Men tack snälla för det. Jag har nog inte haft string på mig sen jag gick i lågstadiet så det var en lite nostalgi trip när jag satte på mig dessa. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med stringtrosor, tyckt det varit så obekvämt men måste säga att jag nog är lite mera öppen efter att ha haft dessa en hel dag. Super sköna var dom ju. BH är ju inte riktigt heller min grej fattar inte bygel grejen. Såklart jag har alltid haft liten byst så har väl aldrig känt att jag behövt stödet och nu när jag har plast tuttar så sitter ju dom där kirurgen placerade dom och inge mer med det haha! Så BH behovet finns liksom inte men en sån här mjuk topp är perfekt att sova i för mig. Tappade lite känsel på under sidan av brösten så kan bli lite kall där om nätterna. Någon annan som opererat brösten och känner samma sak?

Annons

Våren närmar sig och jag börjar få lite panik över att jag inte kommer få gosa med min rosa päls så jag har faktiskt beställt en rosa kostym från Gina som jag tänkte springa och hämta ut nu på posten. Hoppas den kan fylla mitt rosa substitut i vår. Lite flera fina vår plagg har fått flytta in men jag tänkte plåta av allting på fredag med Sara så ni får se snart. Nu måste jag göra mig iordning innan kvällens middag med tjejerna.

”The Kardashian sisters have the same, so of course you have to have them too baby”. Something like that my husband said when I unboxed the gift and found a Calvin set. He is too funny but thank you for that my love.

I have probably not had a gstring on me since I went to high school so it was a little nostalgia trip when I put these on. I have never really felt comfortable in gstrings, but I have to say I’m probably a little more open after having had these on a whole day. Super comfy! Bra is not really either my thing. Of course I’ve always had a small bust, so I never felt that I needed the support and now that I have plastic tits, they’re sitting where the surgeon placed them and thats that haha! So the bra need isn’t there. But a soft top is perfect to sleep in for me. After the surgery I lost some of the feeling in my skin under the breasts so it may get a bit cold there during the nights. Anyone else who had that same experiance?

Spring is approaching and I start to get a bit of panic that I will not get to cuddled with my pink coat so I’ve ordered a substitute in form of a pink suit from Gina that I’m about to run and pick up now at the post. Hope it can fill my pink substitute this spring. More nice clothes for spring have moved into my wardobe, but Im gonna photograph everything on Friday with Sara so you’ll see everything soon. Now I have to get ready before dinner with the girls.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar