Annons
Annons


Moroccan Oil @ Steam Hotel


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

steam_hotel_chrystelle

För ett par veckor sedan så åkte jag och ett litet gäng tjejer till västerås tidigt en tisdag morgon för att spendera 24h på Steam Hotell med Moroccan oil. Väl på plats så skulle vi alla få privat konsultation för våra hår utav märkets creative director, Antonio.

Annons

När vi först anlände till hotellet så hade vi en 45 min lång guidad meditation med Molly. Det kommer mer och mer meditation in i mitt liv och jag älskar det verkligen så det var kul att få köra med ett proffs. Sen hade vi hela spa avdelningen för oss själva hela förmiddagen där vi åt spring rools och umgicks. Solen sken så jag passade på att samla D-vitamin självklart med spf skydd.

steam_hotel_chrystelle

Älskar mina nya tränningskläder från Kari Traa, så sköna speciellt byxorn (reklamlänk via Apprl) som har extra hög medja med dold ficka i sidan.

steam_hotel_chrystelle

Alla har sin position vid meditation, jag valde att ligga ner.

steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
Så avslappnad tjej efteråt 🙂


steam_hotel_chrystelle

steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
Efter spat var det äntligen dags för konsultationen med Antonio. Jag var först ut. Innan jag går in på vad han sa till mig så måste ni veta lite bakgrundshistoria om mitt hår. För några år sedan typ 6 år sedan så bestämde jag mig för att sluta rakpermanenta mitt hår. Någonting som jag gjort till och från sedan tonåren. Det sliter nåt fruktansvärt på håret ungefär som stark blekning gör. Bland de bästa beslut jag tagit för mitt hår. Därifrån har det varit en långsam process att bygga upp mitt hår på nytt igen. En av de första produkterna jag började med efter att jag bestämt mig för att var lockig är Argan oil. Min första argan oil köpte jag på ett apotek i medina i Marrackech. Den härsknade dock rätt snabbt innan jag hann få slut på den. Det var ungefär vid den tiden som Morrocan oil lanserades i Sverige så självklart testade jag det. Så jag har använt deras produkter till och från i flera år nu och älskar dom. Jag varvar mellan dom och Biolages raw serie (reklamlänk via Apprl) som mitt hår också älskar. Det jag älskar med Morrocan oils produkter är att dom är så anpassade efter olika typer av hår. Det finns en serie för alla. Jag har använt deras smooth collection som är framtagen för oss som bor i nordiskt klimat. Den hjälper mina lockar att inte bli frizziga (reklamlänk via Apprl) och vill jag platta mitt hår så hjälper den till att skydda håret.

steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle
steam_hotel_chrystelle

Antonio berömde mig massor för mitt hår, han tyckte det såg väldigt hälsosamt och starkt ut men han rekommenderade mig att testa deras protein serie (reklamlänk via Apprl) . För er som inte vet så hjälper protein shampoo ditt hår att få tillbaka alla proteiner som har gått förlorade på grund av kemikalier (så har du färgat håret mycket så är detta toppen för dig). Protein shampoo ger tillbaka den hälsosamma tillväxten och glöden i ditt hår, precis som vitamin shampoon kan göra. Protein Shampoon innehåller inte bara proteiner utan även vitaminer och aminosyror som krävs för ett friskt hår. Det sjuka var att jag precis några dagar innan kollat lite youtubers som pratade varmt om Protein shampoo och hårserier och kände att det var nåt jag ville pröva, så toppen att mina favoriter redan gör det jag söker. Två sista magiska grejer från morrocan oil som jag vill dela med er är mending infusion (reklamlänk via Apprl) som är ett hår serum gjort på quionoaprotein. Den ska vara jätte bra om man har mycket klyvna hår toppar. Antonio smörjde in hela mitt hår med den innan han satte upp håret i bantu knots igen. Han rekommenderade mig att sova med det och släppa ut året morgonen därpå. Han sa även att det nog skulle kännas rätt kladdigt men att jag skulle märka stor skillnad efter första hårtvätten så jag tvättade håret när jag kom hem dagen därpå och mitt hår kändes som nytt igen. Jätte fin lock definition och håret kändes starkt och livfullt. Sista saken som ni måste veta innan ni sätter igång med protein behandling av håret är att det är inget shampoo du ska använda regelbundet utan ju bättre ditt hår mår så måste du trappa ner användandet då för mkt protein kan ha motsatt effekt. För att friska upp håret mellan tvättara så använder jag gärna hår masker, balsam och inpackning. Moroccan oils restorative hair mask (reklamlänk via Apprl) ingår i protein serien och ska användas efter shampoot och innan balsam om man ska tvätta håret annars funkar den utmärkt för sig själv också.

steam_hotel_chrystelle

Hej hej, helt osminkad och naturlig

Jag har använt så mycket produkter som torkat ut mitt år genom åren så jag är så jag blir alldeles eexalterad när jag hittar bra produkter och speciellt när jag hittar produkter som är anpassade till min kvalite och hårtyp. Det här är inget sponsrat inlägg utan jag vill dela med mig till er andra därute som länge strugglat med afro håret. Jag önskar att jag fick ta del utav såna här tips för ett par år sedan därför är det så viktigt för mig att dela med mig till er. Är det något du undrar över när det kommer till afro hår eller så så skriv gärna i komentarsfältet nedan.

steam_hotel_chrystelle

 

Thank you Morrocan oil for a fun and relaxing 24 H at Steam Hotel.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar