Annons
Annons


Moday, and summer is here + life update!


chantelle_chrystelle
chantelle_chrystelle

Hann knappt få på mig byxorna för att jag blev så taggad på vädret som bjuds på ute nu. Tänk att sommaren är här! Man ska inte underskatta maj månad det är verkligen en sommarmånad medans juni är mycket kallare så passa på att njuta av värmen och solen som välsingnar oss med sin närvaro.

Annons

Jag har varit själv med barnen hela helgen då Jacob varit borta på grabbhelg på landet. Men vi har haft så mysigt med varandra, lekt i parken, ätit glass med jorgubbar och grillpremiär på altanen. Där vi bor så har vi även en stor innegård med lekplats och det bor många andra barn här också så det är himla skönt att kunna släppa ut Frank själv där. Han är väldigt duktig och följer alla regler vi satt upp.  I förra veckan så fick vi ta över en plats som avbokades till Franks ADHD/autism utredning. Det vart snabba puckar och vi åkte hela vägen till Farsta för vårt första möte. Kan ni fatta att vi stått i kö i 3 år? För oss har det varit viktigt att få allting klart tills han börjar skolan så det är verkligen på håret nu. Alla tillfällen är inbokade och den 15:e juni  får vi resultaten. Som mamma så stog det rätt klart för mig tidigt i Franks liv att han är speciell. Han hade liksom inga gränser åt något håll och kunde vara rätt intensiv och explosiv. Nu är han 6 år och har lärt sig mycket om sig själv, han är en tänkare av stora mått. Så idag vet han om han behöver gå undan i miljöer han upplever som stressiga. Han har med hjälp utav oss och världens bästa förskola i sollentuna där vi bor fått bra verktyg för att klara av att umgås bra med vänner och klara av sina dagar. Men nu kommer hans vardag förändras när han startar skolan i augusti. I skolan krävs helt annan typ av koncentration och jag vet att det kommer bli en utmaning för honom men med rätt hjälp, verktyg, motivation och stor dos kärlek så ska det gå bra för honom. Älskar den lillen grabben så mycket.

Annars då i mitt liv… Jag börjar bli lite uttråkad måste jag säga och behöver strukturera upp någon slags plan på allt som jag vill ska hända framöver. Det kan vara svårt att vara sin egen chef ibland med och det här är ju fortfarande rätt nytt för mig. Så jag vill inte svika mig själv med att sätta upp orimliga krav jag inte klarar av. 2018 handlar för mig om att vara snäll mot mig själv och göra sånt som gör mig lycklig och glad i själen. Träning är en sån sak som jag verkligen är taggad på just nu. Jag har ju tränat yoga i 7 år och har tagit mig beslutet att satsa mer på det. Det är verkligen en träningsform jag älskar så denna vecka ska jag testa på mer bikram yoga och har redan bokat 4 pass. Körde det till och från för ett tag sen och jag tyckte det var lite enformigt men jag tror att det är bra att kombinera mer bikram och ashtanga som jag kör i vanliga fall. Vill ni se mer yoga så håll utkik på min insta stories där jag lägger upp klipp från mina klasser jag går på.

I veckan har jag lite roliga event att gå på, en arbetsintervju och lite annat kul.

Nu ska jag bege mig till ICA och hämta ut lite paket och passa på att handla lite till kvällen. Tror det blir grillat ikväll igen.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar