Annons
Annons


”Makeup is to enhance beauty”


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

makeup_chrystelle
makeup_chrystelle

Smink, gud vad jag älskar smink! Det är verkligen kul att leka med färger, texturer och nyanser. Har man bra grejer så blir det ännu roligare desutom. För ett tag sedan så fick jag in nya fina borstar från åhlens makeup linje. Jag har inte använt så mycket borstar och främst varit på med mina beauty blenders men jag har tröttnat lite på den här vattniga känslan som beauty blender lämnar efter sig. Eller snarare så här det beror helt på vad det är för typ av effekt jag vill ha på mitt smink. När jag vill ha en lite mer dewig finish alltså inte så matt så passar beauty blender mig perfekt men vill jag ha en mattare finish så älskar jag borstar. Min favorit är foundation borsten och den vinklade contour borsten. Jag contourar inte så mycket när jag sminkar men den är ändå magisk till annat.

Annons

makeup_chrystelle

På smink fronten så har det fått flytta in en del nytt också som ni ser. Mitt everyday läppglans kommer från YSL beauty (reklamlänk via Apprl) och har den perfekta ljusrosa färgen som passar min hudton perfekt. Den är inte jätte rosa utan lämnar en matt gamelrosa färg. Den är lätt att applicera och väldigt dryg. Mascaran (reklamlänk via Apprl) som jag använder väldigt sparsmakt av nu under sommar månaderna är också från YSL beauty. Den ger perfekta tjocka fransar utan att ge en klumpig look. Jag är så trött på alla dessa täta och tunga fransrader man ser överallt och är  mer inne på en naturlig look när det kommer till fransarna så nu under sommarn så har jag ögonbrynsfixering som mascara istället.

Ni vet ju att jag är en sucker för rosa och på läpparna så är det den färgen och rött som dominerar i mina sminklådor. Jag provade ut två bubbelgums färger från Anastasia beverly hills den ena heter  doll house och är en favorit. Den ger den perfekta barbie rosa färgen och så mycket glans. Den andra heter Rio och är lite mer åt det scerisrosa hållet. Dessa två går jätte bra att kombinera med varandra också. Jag har två olika färger på mina läppar. Min överläpp är mörkare medans underläppen är mörkare så en ljusare passar bra på överläppen och den starkare på underläppen eller bara kombinera dom helt med varandra. Annars så kan man slänga in en lila läppenna för att skapa den perfekta unicorn looken.

När det kommer till ögonbryn så kan man nästa tro att jag försöker kompensera upp för nåt. Jag har ALLT man kan tänkas ha på sina bryn. Jag har alltid älskat tjocka ifyllda bryn. För ett par år sedan så slutade jag plocka mina bryn helt så idag formar jag dom bara som dom är med smink. Jag har alltid en skarp linje runt mina bryn och den målar jag med en triangulär bryn penna. Dessa två kommer från viva la diva (reklamlänk via Apprl) och är som ett stift man kan dra upp och ner. Jag kör alltid en mörkare kant som jag sedan suddar ut uppåt innåt mot håren med en pensel. Contouring kittet (reklamlänk via Apprl) ni ser på bilden är också från viva la diva. Jag conturar inte så mycket men jag har dock olika färger i ansiktet som jag gärna förhöjer. Strax under kindbenen är jag mörkare så det accentuerar jag ibland med lite mörkare foundation eller färgerna hot chocolate och cacao temptation som jag blandar med varandra.

makeup_chrystelle

I sommar higlightar jag gärna med min nya palette hyper real glow (reklamlänk via Apprl) från Mac. Kan man ha för mycket  higligter? Nej det kan man inte. Jag har på senaste börjat använda flytande highlighter (reklamlänk via Apprl) som jag gärna blandar med lite foundation för extra glow. På sommarn så använder jag knappt foundation då är det bara mineral puder (reklamlänk via Apprl) som gäller för mig. Så för att få bra glow som känns och ser naturlig ut så lägger jag alltid på min highlighter först och avslutar min makeup  med mineral puder. På så sätt smälter highlightern bättre in med hyn och ger en naturlig look.

Sist men inte minst är min nya favorit handloation. Den kommer från franska Panier den sens och doftar ljuvligt av färska bär, väldigt somrig doft. Många handloations lämnar en kladdig yta på handen som jag inte gillar det gör inte denna. Den lämnar mjuka återfuktade händer.

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar