Annons
Annons


It’s been a golden year!


Smycken är verkligen någonting som jag börjat uppskatta mer och mer på senare år. Jag kommer ibland på mig själv med att bygga hela min outfit utifrån vad jag vill ha för smycken för dagen. I år har det vart guld som har varit favoriten.

Annons

Är ni sånna som blandar guld och silver eller kör ni på ett och samma? Jag personligen gillar ju att blanda men det beror helt på vad det är för smycken också. Till exempel så gillar jag att blanda mina kedjor runt halsen, då kör jag både olika färg på hänge och kedja i olika längder. Men större smycken kör jag helst en färg på, det viktigaste är att det känns avslappnat och inte för krystat som att jag har satt på mig alla smycken jag äger. Många nya favoriter har fått flytta in under årets lopp och en stor favorit hos mig är alltid Jane Koening. För det första så är hon typ en av de coolaste kvinnorna jag träffat. Vi hängde en stund på ett event hon hade här i Stockholm för ett par år sen och hon va super trevlig, hennes energi var så påtaglig och härlig att vara omkring. Sen måste jag erkänna att jag fått höra några roliga historier om henne av nära vänner till henne som ännu mer bara bekräftat vilken jäkla power kvinna hon är. Hon är ju visserligen från Köpenhamn och kvinnorna där som jag träffat och jobbar kreativt har flera varit riktiga power kvinnor. Men Jane hon sticker ut och det märker man på hennes smycken och hur hon tänker konceptuellt. Min stora favorit just nu är det guldiga stardust halsbandet. Jag bär det varje dag tillsammans med mina två månar från swarovski. Så varje gång jag bär Janes smycken så tänker jag att jag bär med mig lite utav hennes coolhet och kan stå emot vad som än kommer mot mig under dagen.

Jane Koenig

Kommentera | Translate


Annons



Laddar