Annons
Annons


I’s a never ending pyjama party!


Två delade dräkter i alla dess former är så himla snyggt att bära. En snygg kostym eller en kavaj och kjol. Men idag ska det handla om det allra bästa fler delade setet pyjamasen. Idag bär vi typ mer pyjamas till vardags än till sängen känns det som allafall jag. Jag föredrar att sova i födelsedagskostymen.

Annons

Man kan styla pyjamasen med sneakers, klackar en kappa, bombar jacka…. möjligheterna är oändliga. Just nu finns det massa fina kimonos och party pyjamas hos budget kedjorna. Min nya favorit kommer från Indiska och är bara heeelt magisk att bära. Än då länge har jag bara glidit runt i den hemma men jag funderar på att ha den till jobbet nån dag med sneakers. Kolla in Indiska förresten finns såååå mycket fint hos dom just nu.

2 kommentarer | Translate


Annons



Laddar