Annons
Annons


Interior Schizofrenia


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

shareVårt hem just nu är väldigt minimalistiskt och skandinaviskt. Jag älskar det verkligen men är sugen på en total förändring till hösten och vintern. Typ ett ryck och bara byta ut alla soffor, fotöljer eller klä om dom jag har i färgglatt. Vilket hopp va? Känner mig just nu lite schizofren när det kommer till min smak i hemmet. Just nu går det i beige, vita toner med inslag av marmor, trä och gröna växter. Men skulle vilja ha det mer i stil med collaget. Pinterest är verkligen farligt på det sättet. Tror jag alltid vill byta all min inredning när jag väl är och surfar runt där. Gillar verkligen kombinationerna av flera starka färger som gult, grönt, orange, rosa och blått, de gifter sig väldigt fint med varandra. Men jag vill fortfarande ha det rätt så minimalisktiskt och med en liten touch av retro.

Annons

Jag och maken jagar fortfarande färglada Pierre Jeanneret stolar till vårt ekmatbord som han byggt. Hade vart så snyggt. Ett alternativ är att leta reda på fler Eames stolar i glasfiber i olika färger. Än så länge har vi en gul och en röd och jag vill ju ha totalt 8 matstolar eventuellt 10. Eames stolar är ju även lite biliggare och inte så jätte populära just nu så det ligger bra i pris på auktion. Men tillbaka till drömstolarna från Pierre Jeanneret. Hur fint skulle det inte vara med något sådant här, eller dessa i vardagsrummet?

Här nedan har jag samlat lite inredning och accesoarer som står på min önskelista till mitt nya mer färgglada hem. Men i sommar håller jag nog mest utkik på loppisar om jag kan fynda någonting där. Man kan ju ändra på saker och klä om saker efter egen smak vilket skulle vara kul. Låt oss se vad vi hittar på.

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar