Annons
Annons


Happy Valentines day!


2018-02-15_09-48-37
2018-02-15_09-48-55

2018-02-15_09-48-23

Alla hjärtans dag, kärlekens dag eller bara konsumtions tillfälle? Hur du än vill fira denna dag så tycker jag ändå att det är en fin dag. En hel dag som vi tar oss tid att uppmärksamma våra nära och kära och människor vi älskar omkring oss. Sen vi fick Frank 2012 på alla hjärtans dag så har det varit det ända denna dag handlat om för oss. Istället så uppvaktar vi varandra nästa vecka den 22 februari som är vår årsdag för när vi träffades för första gången. Jag minns den kvällen precis som igår. Det var verkligen speciellt och jag har aldrig klickat men en annan person så hårt som jag gjorde med Jacob den kvällen. Sen dess har vi mer eller mindre suttit fast med varandra.

Annons

I höstas så var livet rätt tungt, det är det i ju för sig fortfarande. Jag fann mig själv mitt i depressionens öga och det kändes som att hela världen höll på att rasa ihop omkring mig. Vi tog (snarare jag) beslutet att separera efter julen och prova på det livet ett tag för att se om det kanske skulle vara bra med lite distans mellan oss. Vi  insåg efter ett tag att det inte skulle gå… att leva utan varandra. Hur jobbigt det än kan vara att leva med varandra så ville ju ingen utav oss egentligen vara utan den ena. Så vi bestämde oss för att hålla ihop och rida ut stormen tillsammans.

Idag är jag lite bättre i mitt psykiska mående alla fall tillräckligt för att  ha lite mer distans till hur jag mådde innan jul och kan förstå att jag ville dra mig ur en relationen pga depression och för att det är lättare att stötta bort någon man älskar när man själv inte älskar sig själv. Jag är idag lättad över att Jacob har pallat med mig och stannat hos mig. Det är ju inte så lätt att älska någon som inte älskar sig själv för stunden, men han gjorde det… Han tog alla samtalen, han lät mig använda honom som en slagpåse och jag är så tacksam för att han pallat stanna kvar…. Det här gör bara oss starkare som par och jag är ändå tacksam att vi gått igenom detta tillsammans och hållit ihop.

Tänk på att ta tillvara på varandra och säga att ni älskar varandra oftare för i slutändan så är kärleken det allra viktigaste i livet.

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar