Annons
Annons


Golden


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_4822

Smycken är en utav mina nyckel grejer i min garderob.  Jag började bygga på min lilla samling för ett par år sedan när jag fick för mig att silver var min grej. Så när jag insåg att guld passar mig bättre fick jag typ börja om mitt samlande.

Annons

Idag finns det så tillgängligt att köpa äkta guld, silver och ädelstenar. Glitter lanserade tex en kollektion med ringar och örhängen med safirer och smaragder i äkta silver till överkomliga priser. H&M säljer också en del silver smycken så det kommer mer och mer.

IMG_4830

Personligen så blandar jag väldigt mycket. Vissa av mina bijouterier har blivit riktiga klassiker och smycken som jag använder dagligen och det är kul att missmatcha lyx med budget. Jag handlar sällan efter märke utan bara efter smak. Är något vackert så vill jag ha det oavsett om det är äkta guld eller bijouterier.

IMG_4824
IMG_4835Mina halsband på bilderna kommer från: Stort  C från Celine, femininst berlock från Glitter, armband från glitter, litet C från Jane Koenig, stardust halsband från Jane Koenig,  sol (reklamlänk via Apprl) från Blue Billie, måne från Swarovski och solglasögon från Ray Ban (reklamlänk via Apprl) .

Just nu är jag väldigt inne på halsband och bär oftast minst två halsband samtidigt men jag har gärna fler. Tricket är att blanda olika längder. Är alla i samma längd så kan det bli lite stökigt man vill gärna se de olika lager och de olika berlockerna. Det som saknas är halsband med pälor men är typ lite sugen på att skapa eget pärlhalsband.

I mitt smyckesskrin så dominerar Jane Koenings smycken för att det är mitt favo märke men jag har i kollaget nedan samlat lite andra favoriter som jag gillar som du kan titta på. Tips är att passa på nu under reaveckorna.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar