Annons
Annons


Endings with new possibilites


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

39675812535_649a3e860d_o
39859943344_54c665ca72_o

Ni vet att de senaste 6 månaderna i mitt liv har varit det tyngsta halvåret i mitt 30 åriga liv. Jag jobbade ju på ett ställe där jag blev utfryst och mobbad av VD:n i ledningsgruppen. När jag kom tillbaka från min mammaledighet i mars förra året så fick jag inte tillbaka tjänsten som jag blev lovad och blev nedgraderad till min första tjänst som jag hade där när jag började där 3 år tidigare.

Annons

Det var otroligt jobbigt för mig och jag gick runt och var så arg och bitter hela tiden. Till slut på hösten så lyckades jag landa ett nytt jobb på mynewsdesk som säljare och jag var lyckligast i världen över att få slippa allt förtryck och mobbing som jag fått utstå. Mynewsdesk var en drömarbetsplats för mig där jag blev sjukt bra behandlad jämfört med förra jobbet. Men min arbetsroll var inte rätt för mig så igår var min sista dag där. Känns tungt att lämna ett företag som jag trivdes så bra med och kollegor som var duktiga och ambitösa. Så vad ska jag göra nu är frågan? Ingen aning. Men tills jag har kommit på vad så ska jag försöka lägga lite extra krut på bloggen. Känns som att jag har massa bra inlägg på kö och börjar få tillbaka fotolusten igen. Känns lite som att vad som helst kan hända nu.
38760206530_73ab77b998_o
40527908892_788705ce03_o

Silver boots – H&M (simillar here), ribbed knitted dress – lindex (simillar here), glasses – aliexpress (simillar here), earring – Sara Robertsson (simillar here), Scarf – Zara (simillar here)

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar