Annons
Annons


Eat your greens


IMG_3615
IMG_3618
IMG_3646 2
IMG_3641

Grönt har nog aldrig varit en färg som jag dragits till fram tills denna höst då flera gröna plagg fått flytta in hos mig. Den här gröna outfiten är en stor favorit. Älskar att blanda olika material som hårt och mjukt eller här stylat mjukt med mjukt. Silke är ett så tacksamt material att styla med, funkar till typ allt Ju mer kontrast desto snyggare outfit.

Annons

Nu är vintern officiellt här och jag är så sugen på ett stilbyte eller rättare sagt gå tillbaka till en av mina gamla stilar. Jag är så sugen på minimalism med sportiga influencer. Monokromt med stänk av färger och blanda in element som rock och punk. Svårt att förklara men jag ska göra ett kollage till er så ni kan inspireras.

Idag kommer min assistent äntligen hem efter ett par dagar i Kongo med sin familj, vi har så roligt projekt som vi jobbar med just nu och jag längtar tills ni också kan få ta del utav det. Annars händer det inte så jätte mycket mera just nu. Jag börjar greppa alla bitar på mitt nya jobb och det känns ju bra, mina kollegor är verkligen bäst och det är nog en utav mina bästa arbetsplatser hittills.

Nu ska jag ta en liten power nap innan lunchen är slut så vi hörs lite senare igen med det där collaget.

Whole outfit by H&M, shoes – la redoute, vintage sunglasses and bag from Nelly.com

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar