annonssamarbete med cubus

December means a hole lot of party!


I SAMARBETE MED CUBUS
DSC_0150

December månad innebär ju en hel del fest och festliga tillställningar. Jag älskar att gå på julkalas, glöggbjudning och annat kul som hör till. Kanske är det för att det är så kul att få klä upp sig. Men när jag snackar med människor runt omkring mig så tycker de att det är svårt att hitta den där coola party looken. Så jag har i samarbete med Cubus tagit fram ett par enkla looks som du kan inspireras utav. Jag har med 6 plagg stylat 4 olika outfits. Tänk dig att du bara behöver dessa 6 plagg för att skapa så många olika looks? Dessutom har Cubus så bra priser så du kommer undan väldigt billigt. Det är så tråkigt att hela tiden köpa nytt varje gång man går på fest så onödigt liksom så försök att tänka på flera sätt att bära plaggen redan i butik och använd gärna samma plagg du redan har fast på nya sätt så blir dina gamla plagg som nya plagg.

DSC_0117

spets topp, lack kjol

DSC_0127

Titta gärna hur de stylar i editzorial plåtningar i de inhemska och internationella modetidningarna. Stylisterna är bäst på att mixtra med plagg och att använda samma plagg på olika sätt.

DSC_0141

Guld topp, sammets byxor

I år är det väldigt trendigt med glitter, guld, silver, spets och sammet. Material som går toppen att använda tillsammans.

DSC_0144

Skapa en röd tråd i dina party looks så har du så småningom en egen partystil som blir enkel att bygga på.

DSC_0136

Glöm för gudsskull inte accessoarerna, de kan lyfta en hel look.

Sista tipset är att var dig själv. Ha aldrig kläder som du inte känner dig bekväm i på fest. Egentligen ska man ju aldrig ha det men på fest ska du ju ha kul och inte känna dig obekväm.

Klicka in på Cubus för fler partyplagg till säsongens fester. Happy Shopping!

DSC_0147

I SAMARBETE MED CUBUS

Follow me on Bloglovin and Instagram

Kommentera | Translate

Laddar