Annons
Annons


Color is the new black!


kappahl_chrystelle
kappahl_chrystelle
kappahl_chrystelle
kappahl_chrystelle

Indeed asså, det ser man om man öppnar vilken modetidning som helst och även i alla butiker. Det fullständigt sprakar med härliga färger överallt och jag kan ju inte motstå färgerna. I min fantasi så har jag en rätt minimalistisk stil men det vet ju ni lika bra att jag att jag absolut inte har. När jag väl står där i garderoben så kan jag inte låtabli att maxa på färg. Första gången jag hörde talas om de fina örhängena från Pow by Ida var på instagram. Älskar dessa lager och färgerna (finns alla möjliga) men ändå är dom så lätta att bära. Perfekt för oss med korta frisyrer som vill skapa lite längd och dimension i en outfit. Kolla in hennes vackra smycken här.

Annons

Måndag idag! Jag vaknade med mensvärk och hade en sjukt seg start på dagen. Min bästa Jacob gav mig lite sovmorgon och tog hand om barnen så jag kunde kurera mig. På förmiddagen åkte jag till min vänina Maria. Hon hjälper mig att starta igång lite olika projekt som jag vill förverkliga och det är najs at bolla med någon som inte tänker så reativt utan mer praktiskt och ekonomiskt (sämst på sånt). Annars så hängde vi mest, tack för idag fina Maria.

Pressveckan kickar igång imorgon så jag ska försöka besöka så många som möjligt men jag försöker att inte besöka samma varje gång utan lite olika för man hinner helt ärligt inte. Annars så har jag lite andra spännande möten, events och middagar i veckan och ska försöka plåta lite med Sara också. Så nu kör vi! Ni vet väl att ni kan följa mina dagar lite närmre på instagram. Ni hitter mig som @chrystelleeriksberger.

Nu ska jag natta barnen innan jag får klämma alla mina guilty pleasure serier som real housewifes of atlanta.

Puss!

kappahl_chrystelle

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar