Annons
Annons


Brum, brum into freedom of spontanity!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

asos_bikbok_chrystelle
asos_bikbok_chrystelle
asos_bikbok_chrystelle
asos_bikbok_chrystelle

Top – Asos (simillar here (reklamlänk via Apprl) ), jeans – B (reklamlänk via Apprl) ikbok (reklamlänk via Apprl)

Har ni kollat smhi? 30 & 31 grader varmt i helgen, wow vilket jäkla kanon väder Sverige bjuder oss på just nu. Jag drömmer om att få åka till Skarasommarland och leka med kidsen i vattenlekparken i helgen men dom öppnar ju på lördag för säsongen och jag tänker att det kommer vara knökfullt där eller är det så varje fin sommar dag ändå? Aja vi får se måste lösa en bil först i sånt fall. Det ligger typ 4 timmar bort ner mot göteborg.

Annons

Apropå bil nu som 30-årig 2 barns mamma boendes en bit utanför stan så börjar jag inse hur viktigt det är med bil för mig. Jag saknar att bara kunna packa in barnen och spontana iväg någonstans. Min mamma håller desutom på att bygga hus på sin tomt ute i Strängnäs där hon från och med i vinter kommer att bo permanent och då vill jag ju kunna åka dit ofta och hälsa på. Så det är verkligen dags att ta tag i körkort och nästa steg köpa bil men vi tar en sak i taget. Så idag ska jag söka körkortstillstånd så jag kan börja övningsköra med Jacob. Alla bra tips på den snabba vägen till körkort får ni gärna lämna i kommentarerna.

Imorgon ska jag  gå på ett jätte kul tränningspass med Rebook och Zalando, Daybreak. Morgonen kommer att starta med tre olika fitnessmoment: en grundande yogasession, pulshöjande fightfys och en dansklass som tar dig tillbaka till 90-talet (man väljer ett utav dessa 3 och jag har såklart valt yoga passet). Efter det är det dags för dansparty fullt av galna överraskningar och liveuppträdanden… Klockan 06.00 startar tränningsfesten och du kan faktiskt också vara med och det bästa är att det är helt gratis. Jag är så taggad på detta och kände att jag måste tipsa er om det också. Du kan anmäla dig här.

Foto: Madelene Billman

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar