Annons
Annons


”Black & White With A Twist”


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_3672
IMG_3726
IMG_3682
IMG_3721
IMG_3697
IMG_3700
IMG_3719IMG_3707

Hela min outfit kommer från H&M.

Älskar när man hittar nya användningssätt för gamla kläder. Den här kjolen kommer ni väl ihåg? Köpte den i vintras för att jag tyckte den var så fin och visste att jag skulle få användning för den mycket under våren och sommaren.

Annons

Förra veckan när jag scrollade genom instafeedn så såg jag en av mina favoriter @filis_pina bära samma kjol fast som klänning och tyckte det var så snyggt så jag testade occh det funka ju bättre än förväntat. Kjolen är ju asyentrisk längst ner i fållen så det skapar vackra dimensioner tillsammans med mönstret. Jag har testat med lite andra kjolar i garderoben  och det har funkat toppen bra, så plötsligt har garderoben blivit lite större.

Det gäller att tänk efter lite när när man tröttnat på garderoben. Jag har tidigare köpt stora kavajer på myrornas t.ex och sprättat bort ärmarna. Med ett skärp i midjan så har du en ny klänning. Små förändringar kan göra så mycket och man behöver inte ha värsta skräddarutbildningen för att kunna göra dom.

 

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar