Annons
Annons


Beach Brownie


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_3752
IMG_3795
IMG_3784
IMG_3751
IMG_3831
brown1
IMG_3835

Baddräkt – H&M, solglasögon – Kenzo x H&M, tofflor – Superdry (se nedan för liknande).

Nixons baddräkt med UV skydd kommer från Polarn O. pyret.

Hola Chicas!

Vilken pang helg jag haft, fylld med kärlek skratt och glädjetårar. I lördags var jag och familjen på en gamal väns bröllop på tyresö. Riktigt fint var det så jag missade Sveriges kvartfinals match mot England men det var väl lika bra va? Jacob och barnen åkte hem efter fördrinken och jag och mamma stannade kvar på middagen och festen och dansade in på småtimmarna. Älskar att gå på fest med min mamma, vi har alltid så kul tillsammans.

Annons

Igår spenderade vi eftermiddagen med Ingrid ute på Schweizerbadet på dalarö. Det är en utav mina favorit stränder ute i skärgården. Vi brukade alltid åka dit på sommrarna med mamma och pappa när jag var liten så ville dela platsen och minnen och skapa nya minnen för mina pojkar. Dom röjde runt och tyckte nog det var jätte kul. Det är väldigt långgrunt och salt vatten så man flyter bra och barnen älskar att de kan vara så långt ut och fortfarande stå upp.

Jag föredrar oftast baddräkt före bikini. Men när jag är på stranden så blir det mer bikini och baddräkt mer i poolen. Vet inte om det är för att jag är gamal simmerska men jag förknippar alltid poolen med sport och då passa ju baddräkt bättre allafall en sånhär lite sportigare variant. Min är brun med en lång dragkedja i ryggen och sitter åt på bästa sätt. Perfekt när man badar med barn som vill att man ska kasta runt dom i vattnet. Då pallar allafall inte jag ha tuttar som hoppar och skinkor som tittar fram haha. Jag har en liknande som har dragkedja fram istället och med långa ärmar, den ger lite mer surflook, synd att man inte surfar bara. Men desto mer anledning att börja kanske.

Mina pojkar har faktiskt också mest baddräkt, har haft lite olika badshorts på dom men Frank vill ändå alltid tillbaka till sin uvdräkt. Det finns massor med bra alterntiv idag på antingen onepeice eller två delat. Frank rockar en som har lite surfstuk och påminner lite om en våtdräkt, medans Nixon rockar en gamal från polarn och pyret som har lite retro stil.

Här nere har jag samlat lite alternativ på min och Nixons look till er, enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar