Annons
Annons


Baby Blue Silky Suit


kerber_chrystelle

Jag har en ny favorit i garderoben. Denna drömmiga kostym flyttade in hos mig igår och jag kan inte få nog utav den. Längtar tills jag ska inviga den i nästa vecka när jag ska på middag. Pasteller är stort i vår och sommar och denna gelato liknande dröm passar in perfekt både till vardags och till party. Jag kommer nog ha den med svart tshirt och vans till vardags och klackar och stora guldsmycken till fest. Som ni märker så satsar jag stort på kostymer i vår i alla dess former och färger. Dubbelknäppt vs enkelt knäppt? Färglatt vs svart vitt? Den kommer från Kerber och du hittar den här.

Annons

kerber_chrystelle
kerber_chrystelle
kerber_chrystelle
kerber_chrystelle
kerber_chrystelle
kerber_chrystelle

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar