Annons
Annons


After Sun comes Moon


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

glossier_verso_chrystelle


glossier_verso_chrystelle

Efter alla dessa soliga dagar har min hy känts torr, stram och trött. Även om våra kroppar älskar D-vitaminen vi får ifrån solen så är ju som alla vet strålarna skadliga för vår hy. Jag solar aldrig och är jag i solen så bär jag oftast solskydd i form av hatt eller keps och självklart spf just nu spf 50 i hela ansiktet, halsen och ner mot bröstet. Den här hudvårdsrutinen som jag kickade igång för ett par veckor sedan innehåller ju syror så jag märker tydligt att min hy är känsligare i solen just nu. Men att undvika solen helt har ju varit svårt så självklart så har jag påverkats.
glossier_verso_chrystelle
glossier_verso_chrystelle
Efter att ha varit i solen är det super viktigt att tillföra mycket fukt till hyn och en av mina senaste ansiktsmasker som jag är totalt förälskad i kommer från Glossier, moisturizing moon mask. Den innehåller mandelolja, hyaluronsyra, lakritsrot, citronfrukt, honung och aloe vera, mums! Jag älskar verkligen denna mask och brukar ha den övernatten när hyn känns extra torr eller när jag bara vill ge den extra mycket kärlek. Men efter solen kan jag kallt rekomendera att ställa den ett tag i kylskåpet innan du applicerar den på hyn så får du en svalkande lugnande och återfuktande effekt.

Annons

Bästaste Leyla som har Leyglow på instagram (följ henne för allt inom hudvård) gav mig ögon mask från svenska Verso skincare. Det är reviving eye mask (reklamlänk via Apprl) som innehåller retinol. Retinol boostar elastin och kollagen som håller huden spänstigt och mjuk, den stimulerar cellernas omsättning så att nya hudceller snabbare kommer upp i överhuden. Retinol har en förmåga att verkligen  förbättra hudens struktur, genom att t ex minska och förhindra rynkor och jämna ut hudtonen. Jag är som alla andra lite mörkare under ögonen och är jag trött och sovit dåligt är jag ännu mörkare så jag passade på att testa dessa på samma gång och verkligen kicka igång ansiktet. Jag tror dock att jag skulle behöva testa ögon masken ett par ggr för att kuna ge den en rättvis bedömning men visst upplevde jag det som att mina under ögon kändes ”piggare”.
glossier_verso_chrystelle

Glossier lanserar ju äntligen i Sverige så snart kommer vi alla kunna beställa deras magiska produkter hem, kul va!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar