annonssamarbete med naked

A naked snack


IMG_3385IMG_3408

Ni vet hur mycket jag tjatar om antioxidanter och syror till ansiktets hud? Det är super viktigt för mig att ta hand om min mest utsatta hy och har blivit lite utav en hobby och något som jag gillar att göra. Men för ett tag sen så fick det mig att fundera på om det finns mer jag kan göra för att boosta hela min kropp samt alla de produkter som jag använder. Antioxidanter kan ju inte bara vara bra för hyn? Det måste ju vara bra för kroppen med? Så jag började läsa på lite om det och hittade nästan lite för mkt info om Juicer och smoothies innehållandes antioxidanter. Antioxidanter och vitaminer är ju nödvändiga ting vi behöver då de skyddar mot fria radikaler.

DSC_0224Untitled
Jag har fullt upp om dagarna, om ni bara visste sanningen så skulle ni nog trilla av stolen. Jag bloggar, jobbar 100%, är mamma på heltid osv. När man då ständigt är på språng så behöver man vara noga med maten (har jag tyvärr fått lära mig den hårda vägen). Mellanmål är en sån sak som har blivit otroligt viktig för mig för att palla en hel dag. Har jag mycket tid så gillar jag att göra och käka en smoothie bowl men det är sällan jag har den tiden så då tar jag gärna något ”on the go”. Med mitt jobb som säljare springer jag på en hel del möten med kunder och hinner sällan stanna upp för att mellanmåla så jag försöker alltid ha något i väskan.  En färdig smoothie passar mig utmärkt då. Min nya favorit smak är mango machine rik på vitaminer. Den påminner mig om sommaren och mango är en av mina favorit frukter.

DSC_0239
DSC_0244
DSC_0235

Kommentera | Translate

Laddar