Annons
Annons


A kind cowgirl!


IMG_9327
IMG_9321


IMG_9332
IMG_9324
IMG_9323

Igår efter min fitting så svängde jag förbi Lottas Vintage på upplandsgatan på odenplan. Det är en utav mina absolut favo butiker när det kommer till second hand och det är svårt att gå därifrån tomhänt. Dom här stövlarna är original från 70 talet och är helt oanvända. De stabilaste 10 cm jag stått på på länge. Helt i svart mocka och lädersula. Dom stog redan i skyltfönstret så jag spottade dom redan innan jag ens kommit in i butiken. Det stog mitt namn på dom så jag provade och med en sula i så satt de som en smäck. Jag älskar flörten med den klassiska cowboy stöveln som är så populär just nu, men dessa lite mer feminina är mer i min smak. Längtar tills det är tort på gatorna så jag kan inviga dom ute. Inget slår fan ett riktigt bra vintage fynd.

Annons

Yesterday after my fitting I swinged by Lottas Vintage on Upplandsgatan at odenplan. It’s one of my absolute favorite stores when it comes to second hand and vintage. It’s really hard to go from there empty-handed. These boots are original from the 70’s and are completely unused. The most steady 10 cm I’ve been wearing in a long time. Completely in black suede and with an unused leather sole. They were already in the windowshop so I spotted them already before I even entered the shop. My name was on them so I tried them on and with a sole in them they fit like a glove. I love the design flirt with the classic cowboy boot that’s so popular right now, but these little more feminine ones are more in my taste. Can’t wait until the streets are all dried up from the snow, so I can wear them. Nothing blows a really good vintage find.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar