Annons
Annons


90’s gingham girl


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

elsahoskxbikbok_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle
elsahoskxbikbok_chrystelle

När jag först det här setet så fick det mig att tänka på en gamal bild på Naomi Campbell. Hon hade en gingham rutig tight klänning på sig på nåt event tror jag nån gång på 90-talet. Mitt set kommer från Elsa Hosks nya kollektion för Bikbok du hittar dom här (reklamlänk via Apprl) och här (reklamlänk via Apprl) . Kollektionen släpptes idag i butik och online och denna kommer nog gå åt snabbt.

Annons

Igår var det ju dags för daybraker eventet och herreguud så kul det var. Jag var riktigt trött där på morgonen kl 04.45 när klockan ringde men det var bara at ta sig upp och jag måste säga att det var himla värt det asså. Dagen startade med 60 min yoga med Jenny från altromondo yoga efter det var det 2 timmars fri dans och uppträdanden. Vilken fest det blev. Ska trolla fram bilder så ni får se. För er som missade kommer det komma fler daybraker fester nästa ska vara under pride so get ready! Så länge får ni gärna kolla min instastorie med bilder och vidos från den glittriga morgonen.

elsahoskxbikbok_chrystelle

 Foto och redigering: Moi!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar